"Meeting Point in Glasgow met eigen muziek en bier"

"Meeting Point in Glasgow met eigen muziek en bier"
Foto: © SC

De Rode Duivels zijn hot, zoveel is duidelijk. Tegen Frankrijk zat het Koning Boudewijnstadion voor de zesde keer op rij vol en ook naar uitwedstrijden willen velen mee met de nationale ploeg. Wij gingen al eens polsen in aanloop naar de match in Schotland.

Door Aernout Van Lindt

“In Schotland kunnen 6850 fans mee het stadion in. Die plaatsen zijn al allemaal weg, wat nogmaals de populariteit van onze Rode Duivels bewijst”, aldus Erik Reynaerts van supportersfederatie 1895 tegen Voetbalkrant.com.

“Daarenboven komt er een heus Meeting Point in Glasgow, in een oude groenten- en fruithal waar meer dan 3000 mensen binnen zullen kunnen. We gaan er onze eigen muziek spelen en Belgisch bier tappen. Dat moet voor een uitzinnige sfeer zorgen.”

1895 benadrukt verder ook nog even het belang van goede contacten met andere landen: “We hebben een goede dialoog met de politie- en veiligheidsdiensten in Schotland. We zijn op voorhand gaan spotten, en die contacten hebben misschien wel meegespeeld in het verkrijgen van extra tickets. Nu gaan we ook al Kroatië verkennen voor de belangrijke match in oktober”, aldus Reynaerts.

Hij wist ons ook te bevestigen dat er – zoals bij andere uitwedstrijden – weer een Fan Guide zal worden uitgebracht voor de match in Schotland. “Ten laatste op 25 augustus zal die te downloaden zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties