Lewandowski: "Wees Chelsea, Real en United af"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Lewandowski: "Wees Chelsea, Real en United af"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Robert Lewandowski blijft gewoon bij Borussia Dortmund. De interesse voor de Poolse topspits was nochtans groot. In een interview onthult hij nu wie hij allemaal afwees.

Robert Lewandowski had ook enkele persoonlijke gesprekken en ontmoetingen met verschillende zwaargewichten in de voetballerij. Zo kreeg hij een sms van José Mourinho met de vraag om de Portugees te volgen naar zijn volgende club (Chelsea)

"Dat is inderdaad gebeurd, maar daar wil ik het niet over hebben. Het was een privégesprek, dus wil ik dat ook niet opblazen. Ik had zijn telefoonnummer al een tijdje en we hebben daarvoor ook enkele keren gepraat", aldus Lewandowski in The Sun.

Ook Ferguson en Perez vingen bot

Ook Florentino Perez, de voorzitter van Real Madrid probeerde de spits tevergeefs te overtuigen. "We spraken in een kantoortje dichtbij de kleedkamer na de wedstrijd tegen Real. Ik zei toen niet 'neen', maar luisterde vooral naar wat hij te zeggen had."

Sir Alex Ferguson ving overigens ook bot. "We spraken een jaar geleden. Dat was geweldig, maar ik vond het niet het juiste moment om Dortmund te verlaten." Het juiste moment leek deze zomer echter aangebroken, maar Lewandowski besloot om Dortmund toch trouw te blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties