Reactie Vanderbiest: "Tweede helft opent perspectieven"

Vanderbiest: "Tweede helft opent perspectieven"
Foto: © SC

Fred Vanderbiest zag zijn ploeg een goede tweede helft spelen. Dat was echter niet genoeg voor puntenwinst. Wel was hij tevreden over de invalbeurten van zijn nieuwkomers.

Vanderbiest leerde ook wel iets positief uit die 'slechte' eerste helft. "Het heeft me geleerd dat we in een organisatie kunnen spelen. We stonden goed, maar we speelden op onze eigen manier. We moeten het doen met de middelen die we hadden. Ik had wel gehamerd op die flankvoorzetten, vooral die van Galitsios. En toch komen we zo op achterstand."

Met Canesin en Wilmet kwam er wel meer dreiging. "Dat zag ik inderdaad ook. Fernando en Wilmet brachten iets bij. En op het einde hebben we dan nog de kansen om gelijk te maken. Spijtig dat die gemist worden en dat Lokeren maar een halve kans nodig heeft om op voorsprong te komen."

Vanderbiest liet zijn versterkigen wel op de bank beginnen. "Dat is ergens ook logisch. Ze hadden twee keer meegetraind. En ik wou het vertrouwen geven aan de ploeg die een mooi resultaat neerzette tegen de vice-kampioen. Die tweede helft opent wel perspectieven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties