Spelers Lierse danken fans

Spelers Lierse danken fans
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spelersgroep van Lierse wil zijn fans bedanken na het gelijkspel van gisteren op het veld van KV Mechelen en met de sfeertraining van vorige vrijdag in het achterhoofd.

De spelers voelden zich enorm gesteund en gesterkt door de aanwezigheid van de vele fans op de sfeertraining en ook gisteren tijdens de wedstrijd in Mechelen. Lees hieronder het hele bericht van de spelers van Lierse, gepubliceerd op de website van de club:

Beste supporters,

In navolging van de sfeertraining van vorige vrijdag en het gelijkspel van gisteren in de derby tegen Mechelen, willen wij – de spelers van Lierse – jullie ontzettend hard bedanken. Toen wij vrijdagochtend het oefenterrein opliepen voelden wij ons enorm gesterkt door jullie vurige actie. Ook voor onze nieuwkomers was het meteen duidelijk waar de derby tegen onze buren uit Mechelen om draait. Het gevoel dat jullie ons daar hebben gegeven is blijven hangen.

Gisteren pakten we een verdiend punt in Mechelen. Met de volle negentig minuten van jullie steun hebben wij alles voor elkaar, voor de club en voor jullie – onze supporters - gegeven. Jullie hebben zich echt als een 12de man getoond en daar zijn wij jullie enorm dankbaar voor.

Getekend,

de voltallige spelersgroep van K. Lierse S.K.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties