Europa League: gemengde gevoelens over Genks mini-abonnement

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Europa League: gemengde gevoelens over Genks mini-abonnement
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC Genk is op 3 september gestart met de verkoop van mini-abonnementen voor de Europa League. Het initiatief stuit echter op gemengde gevoelens bij de Limburgse aanhang.

De prijzen voor de huidige abonnees variëren van 37 tot en met 75 euro. De andere supporters moeten tussen 42,50 en 90 euro neertellen. Voor minderjarigen gelden prijzen van 22 tot en met 45 euro (niet-abonnees) en 17,50 tot en met 37,50 euro (abonnees).

Voorrang

De verkoop is op 3 september van start gegaan en wordt afgesloten op 19 september. KRC Genk meldt verder op zijn website dat abonnees voorrang hebben tot 13 september en zowel online als in de ticketshop terecht kunnen.

Kil

Uit de eerste reacties blijkt dat het inititatief niet bij iedereen in goede aarde valt. Zo vindt een aanhanger dat de prijzen de pan uitswingen, zeker omdat de tegenstanders - Rapid Wien, FC Thun en Dynamo Kiev - volgens hem 'niet realistich' zijn. "Het zal heel kil zijn in het stadion", luidt het.

Reispas

Een ticket voor de uitwedstrijd in Kiev op 19 september kost dan weer 9 euro. De Limburgers zullen deze week nog een voorstel uitbrengen naar de supporters toe, net als een VIP-pakket voor deze tri. "Wie mee wil, moet wel een internationale reispas anvragen op het gemeentehuis", waarschuwt de website verder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties