Alderweireld voorgesteld bij Atlético: "Het beste van mezelf geven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Alderweireld voorgesteld bij Atlético: "Het beste van mezelf geven"
Foto: © SC

Toby Alderweireld maakte vandaag kennis met zijn nieuwe ploegmaats bij Atlético. Na de training werd hij in het Vicente Calderon voorgesteld. Het bestuur van de club was alvast erg lovend over de Belgische aanwinst.

"Toby is goed aan de bal, heeft een goeie pass en is met zijn 1,87 meter ook sterk in de lucht. Daarnaast is hij flexibel en kan hij ook op de rechtsachter uit de voeten", aldus een erg tevreden voorzitter Enrique Cerezo op de website van Atlético. Daarna heette hij de verdediger welkom. "Hopelijk mag je lang in dit shirt spelen."

Alderweireld haastte zich om zijn beste positie te benadrukken. "Het klopt dat ik bij de nationale ploeg al vaker op de rechtsachter stond, maar centraal achter is nog steeds mijn beste positie", aldus de verdediger die op aanraden van Courtois naar Atlético trok.

"Er waren meerdere kandidaten, maar Courtois raadde me deze club aan. Ik ben erg tevreden dat ik hier aan de slag kan." Hij beseft ook dat het niet makkelijk wordt om een basisplaats te veroveren. "Atlético is een topclub, maar het seizoen is lang. Ik ga het beste van mezelf geven om in de ploeg te geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties