Tien uur onderweg zonder te spelen: "Het ging ook niet"

Tien uur onderweg zonder te spelen: "Het ging ook niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eendracht Aalst maakte gisteren de verre verplaatsing naar Eupen... voor niets. Aanvaller Niels Martin doet bij Voetbalkrant.com het verhaal van de bewogen dag.

Het is voor de meeste voetballers al geen leuke verplaatsing naar Eupen. Toen de ploeg nog in eerste klasse speelde, waren het bijzonder verre busritten, zeker voor de West-Vlaamse ploegen. Ook voor Eendracht Aalst was het geen lachertje om dan zelfs onverrichterzake huiswaarts te moeten keren.

"We zijn eigenlijk heel de dag met die match bezig geweest", zucht Niels Martin. "Om 14u30 zijn we vertrokken op de club en onderweg zijn we gestopt om iets te eten. Toen we aankwamen zag alles er nog goed uit en konden we zeker spelen."

"Bal rolde geen meter"

Maar dat veranderde snel. "Tijdens het omkleden begon het heel hard te regenen en je zag dat er zich meer en meer plassen vormden op het veld. De scheidsrechter liet de bal rollen, maar die kwam geen meter ver. We zijn dan toch maar blijven opwarmen, moest het water nog wegtrekken, maar spelen ging uiteindelijk niet."

En dat was spijtig genoeg de beste oplossing. "Het zou toch geen leuke match geweest zijn voor de supporters. Spijtig voor onze fans die zo’n afstand hadden gereden. Uiteindelijk kwamen we rond middernacht thuis", vertelde Martin nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties