Reactie Van Langendonck: "Zo'n prestatie geeft vertrouwen"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Van Langendonck: "Zo'n prestatie geeft vertrouwen"
Foto: © SC

Koen Van Langendonck maakte vorig jaar geen beste indruk onder de lat bij Beerschot. Bij Westerlo heeft de doelman zijn vertrouwen en zijn beste vorm weer helemaal teruggevonden. Vrijdagavond zette hij een puike prestatie neer.

Door Robby Morren

Westerlo won met ruime 3-0 cijfers tegen Boussu Dour maar de score had nog hoger kunnen oplopen. "We hebben inderdaad nog veel kansen laten liggen, het had meer kunnen zijn", vertelt Van Langendonck aan Voetbalkrant.com.

Hij stopte een strafschop op een belangrijk moment in de partij en toverde nog enkele goede reddingen uit zijn mouwen. "Ik heb een goed gevoel, het gaat goed op training en dan wil je die lijn doortrekken tijdens de wedstrijd. Zo'n prestatie geeft natuurlijk veel vertrouwen."

"Het is nog vroeg om nu al een balans op te maken", vindt de goalie. "Er zijn een vijftal ploegen die zich bovenin het klassement vestigen maar die hebben nog niet allemaal tegen elkaar gespeeld."

Westerlo heeft zo zijn puntenverlies tegen Hoogstraten vorige week alweer doorgespoeld. "Vorige week maakten we inderdaad een uitschuiver. Deze overwinning zorgt dan toch weer voor een goed gevoel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties