Nuchtere Kompany: "Statement maak je op volledig seizoen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Nuchtere Kompany: "Statement maak je op volledig seizoen"
Foto: © SC

Vincent Kompany mag vanavond een feestje bouwen. Manchester City won de stadsderby met 4-1 van United. "En toch levert ook deze wedstrijd gewoon drie punten op", blijft de Rode Duivel nuchter.

‘The Manchester Derby’ zorgde ook vandaag opnieuw voor spektakel. The Noisy Neighbours lieten immers van zich horen met een klinkende 4-1-overwinning. Manchester United leek nergens en mag van geluk spreken dat de score niet hoger opliep. Het wedstrijdverslag kan u bovendien HIER nog eens nalezen.

“Deze zege betekent enorm veel voor ons”, aldus Vincent Kompany op Sky Sports. “Onze fans keken al weken uit naar de partij en in dat opzicht moesten we dit duel winnen. Eigenlijk moet City voor geen enkele tegenstander schrik hebben. Ook al is dat team enorm sterk.”

“Het is nu vooral belangrijk om rustig te blijven”, gaat de Rode Duivel verder. “Ook deze wedstrijd levert gewoon drie punten op. Het is te vroeg om deze overwinning als een beslissend punt te zien. Een statement maak je op een volledig seizoen.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties