Mourinho verlaat persconferentie na vragen over De Bruyne

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Mourinho verlaat persconferentie na vragen over De Bruyne
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mourinho is de vele vragen die hij elke week krijgt over niet geselecteerde spelers grondig beu. Het hing gisteren zó hard zijn voeten uit dat hij opstapte bij de eerste vraag die over Kevin De Bruyne gesteld werd.

De voorbije weken kreeg hij immers veel vragen over het niet opstellen van Juan Mata. Nu de kleine Spanjaard wel speelt, wordt de focus verlegd naar Kevin De Bruyne. Een Engelse journalist waagde het om er gisteren een vraag over te stellen. "Dit is fantastic. Niemand vraagt mij naar Mata, terwijl ik drie weken niets anders heb gehoord. Kevin was niet geselecteerd. Het was mijn beslissing", tekende HLN op.

"De man naast me (Lampard) kent me al negen jaar en weet dat ik fouten maak, maar ik probeer wel altijd eerlijk te zijn. Ik was eerlijk met Mata en zal dat ook met Kevin zijn. Ik vond zijn match tegen Swindon slecht en wat hij op training toonde, stond me ook niet aan. Ik hou niet van de tendens dat jullie enkel maar vragen stellen over spelers die niet spelen. Bedankt." Daarop stapte een geïrriteerde Mourinho op.

De Bruyne reist overigens niet mee af voor de Champions League-wedstrijd tegen Steaua Boekarest.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties