Aston Villa kan niet scoren zonder Benteke

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Aston Villa kan niet scoren zonder Benteke
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aston Villa kwam zaterdagnamiddag niet verder dan een 0-0 gelijkspel op het veld van Hull City. De ploeg van de geblesseerde Benteke zakt zo weg naar de middenmoot en moet Newcastle naast zich dulden, dat ging winnen op het veld van Cardiff.

Hull City – Aston Villa 0-0

In Hull gingen de thuisploeg en de bezoekers van Aston Villa elk op zoek naar een derde zege op rij. Villa kon echter niet rekenen op Rode Duivel en topschutter Benteke en ook bij de thuisploeg was de man met de meeste doelpunten achter zijn naam, Robert Brady, geblesseerd. Na een wedstrijd waarin nauwelijks kansen te noteren vielen, moesten beide teams zich tevreden stellen met een scoreloos gelijkspel.

Cardiff - Newcastle 1-2

In Cardiff vond Newcastle-spits Rémy wel vlot de weg naar de netten. De 26-jarige Fransman bezorgde zijn team met twee treffers een 0-2 voorsprong aan de rust. Odemwingie kon kort voor het uur nog milderen, maar verder kwam Cardiff niet meer.

Fulham - Stoke 1-0

Fulham-coach Jol had dringend een zege nodig na de aanhoudend tegenvallende resultaten.  In het duel tegen Stoke City konden de Londenaren eindelijk nog eens de drie punten thuishouden. Invaller Bent tekende in de slotfase voor het enige doelpunt van de wedstrijd en bezorgde het team van Bryan Ruiz zo de eerste thuisoverwinning sinds begin april. Fulham komt in de stand nu op gelijke hoogte van Stoke, dat vandaag zijn derde nederlaag op rij leed.

Een verslag van Manchester City-Everton kunt u hier lezen en via deze link vindt u een samenvatting van Liverpool-Crystal Palace. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties