Overzicht Nederland: Sensatie Zwolle zakt stilaan weg

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Overzicht Nederland: Sensatie Zwolle zakt stilaan weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Eredivisie stonden er zaterdagavond enkele wedstrijden op het programma. De revelatie van het seizoensbegin, PEC Zwolle nam het op tegen Roda JC, terwijl Go Ahead Eagles en NEC het spektakel verzorgden.

Roda JC-PEC Zwolle  0-0

PEC Zwolle begon geweldig aan het seizoen en stond zelfs even aan de leiding, maar de laatste weken vlot het minder bij de club van onze landgenoot Kevin Begois. De Belgische doelman hield zijn netten schoon, ondanks dat er heel wat te beleven viel tijdens het duel.

De beste kans was voor Zwolle, maar Achenteh mikte een strafschop ruim naast de kooi van Roda-doelman Kurto. Roda JC, dat zowat de hele partij met zijn tienen speelde na rood voor Bonevacia, zag aan het einde van de partij ook nog Demouge weggestuurd worden met rood. De thuisploeg hield stand en zo bleef de 0-0 op het scorebord staan.

Go Ahead Eagles-NEC  4-3

In het duel tussen Go Ahead Eagles en NEC viel er heel wat meer te beleven. De thuisploeg gaf in het slotkwartier een riante 3-0-voorsprong uit handen, maar won in de slotminuten toch nog met 4-3 door een eigen doelpunt van Jahabakhsh.

Overige uitslag:
NAC-Heracles  2-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties