Reactie Kage: "Onverdiende nederlaag"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Kage: "Onverdiende nederlaag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Herve Kage speelde een sterke partij bij AA Gent, maar kon niet verhinderen dat de match verloren ging. Hij voelde zich voor het eerst sinds zijn ziekte opnieuw in zijn sas op het veld.

Sander De Graeve in Gent

"Dit was een onverdiende nederlaag", stak Kage van wal. Hij besefte dat Gent het ook zelf liet liggen. "We waren niet efficiënt genoeg. Tegen een tegenstander met ervaring als Racing Genk betaal je dat natuurlijk cash. Hun goals kwamen uit het niets. Tegen een ploeg van buiten de top-zes winnen we hier altijd."

Kage lijkt stilaan verlost van de gevolgen van zijn ziekte. "Ik heb het lang moeilijk gehad met mijn langdurige ziekte. Momenteel zit ik op 70 procent, ik wist dat ik de match niet zou uitspelen. De coach gaf met het vertrouwen en ik gaf het maximum tot ik helemaal niet meer kon."

Hij zorgde met dribbels en subtiele passen voor gevaar en tekende voor de assist op Privat. "Het was lang geleden dat ik me zo goed voelde op het veld. Ik ben wel nog geen honderd procent en dat merk ik. Bij sommige acties mis ik nog wat helderheid en frisheid. Ik krijg nu weer wat tijd om hard te werken op training en het fysieke niveau van de anderen te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties