Witsel scoort voor Zenit

Joris De Wolf
| 3 reacties

Zenit Sint-Petersburg heeft een uitstekende zaak gedaan in het klassement. De ploeg van trainer Luciano Spalletti won met 0-3 op het veld van Tomsk, met Axel Witsel als doelpuntenmaker. Terwijl naaste achtervolgers Lokomotiv en Spartak Moskou niet verder kwamen dan een gelijkspel.

Axel Witsel stond een volledige wedstrijd in de basis en legde na een goed uur spelen de 0-3 eindstand op het bord. Nicolas Lombaerts werd met de rust vervangen.

Door deze overwinning profiteert Zenit optimaal van het puntenverlies van de twee topploegen uit Moskou. Spartak speelde 0-0 gelijk tegen Terek Grozny en Lokomotiv geraakte op het veld van Krylya Sovetov ook niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Bij Sovetov stond onze landgenoot Réginal Goreux 90 minuten in de basis.

Door deze overwinning staat Zenit op kop met 29 punten, Lokomotiv en Spartak Moskou volgen op 24 punten.