Falcao: "Enkel Monaco kwam met voorstel op de proppen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Falcao: "Enkel Monaco kwam met voorstel op de proppen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De overgang van Radamel Falcao van Atlético Madrid naar AS Monaco zorgde tijdens de zomermercato voor heel wat ophef. "Er was simpelweg geen andere club die met een concreet voorstel op de proppen kwam."

AS Monaco slaagde er afgelopen mercato in om het onmogelijke te doen. De promovendus stortte een paar tientallen miljoenen euro’s op een Madrileense bankrekening en kreeg in ruil Radamel Falcao toegestuurd. Maar waarom koos de Colombiaanse prijsschutter in godsnaam voor Monaco?

Nochtans leek het alsof de topclubs in de rij stonden voor El Tigre, maar niets is minder waar. “Ik concentreerde me tijdens die periode vooral op Atlético Madrid, maar las natuurlijk ook overal de namen van geïnteresseerde clubs. Na het seizoen bleek echter dat enkel AS Monaco met een concreet voorstel op de proppen was gekomen.”

De Monegasken prijken momenteel aan de leiding van de Franse Ligue 1. Is er een sprookje in de maak? “Ik merk vandaag dat het clubbestuur de gemaakte beloftes nastreeft”, besluit Falcao in Sport/Voetbalmagazine. “Hopelijk kunnen we ingeslagen weg dan ook voorzetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties