Koningskoppel Standard grof wild

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Koningskoppel Standard grof wild
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Roland Duchâtelet zal stevig in zijn schoenen moeten staan om zijn koningskoppel op Sclessin te houden. Michy Batshuayi en Imoh Ezekiel worden namelijk volop het hof gemaakt door buitenlandse clubs.

Standard raasde in de eerste tien wedstrijden als een hogesnelheidstrein door onze pintjesliga. De Rouches haalden negentig procent op hun rapport en dat is ook over de landsgrenzen heen een item. Vooral Michy Batshuayi en Imoh Ezekiel surfen nu verder op het succes.

Eerder werd de naam van Batshuayi al genoemd bij AS Roma en SS Lazio. Dat kan je HIER nog eens nalezen. Dat lijstje clubs wordt alsmaar langer. Ook RSC Anderlecht, Hannover 96 en Swansea City kwijlen nog steeds bij het aanschouwen van de aanvaller.

Maar ook Ezekiel is populair. Lille OSC, AS Monaco en Olympique Marseille willen volgens La Dernière Heure een inspanning doen om de spits in te lijven. De Nigeriaan droomt ondertussen wel van de Premier League, maar er zit geen schot in zijn naturalisatiedossier. De Franse Ligue 1 kan eventueel een mooie tussenstap vormen? 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties