Reactie Wullaert: "Er zat misschien meer in"

Wullaert: "Er zat misschien meer in"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard kwam tot twee keer toe op voorsprong tegen Glasgow, even veel keer bracht Lappin de Schotten op gelijke hoogte. Ook Tessa Wullaert scoorde. De aanvalster van Standard was blij nog eens de weg naar het net te hebben gevonden.

Door Aernout Van Lindt

"Het is een beetje een dubbel gevoel", geeft Tessa Wullaert aan in gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik ben trots op onze ploeg dat we ondanks de blessures van drie basisspeelsters toch dit resultaat konden neerzetten. We zijn er als team blijven voor vechten, we hebben voor elkaar gestreden."

"Glasgow won in de voorronde nog van Twente met 2-0, een ploeg waar wij al tegen verloren dit seizoen, dus dan moet je wel blij zijn met dit resultaat."

"Maar als je de wedstrijd bekijkt, dan zat er misschien wat meer in. Het is jammer dat we niet wonnen. Toch liggen er zeker nog kansen voor de terugwedstrijd, al zullen we daar dan natuurlijk moeten scoren."

"Was vertrouwen wat kwijt"

Over scoren gesproken. Wullaert zorgde voor de 2-1 en vond zo nog eens de weg naar het doel, nog 'maar' de tweede keer dit seizoen in een officiële wedstrijd. "Ja, het was lang geleden. Ik was het vertrouwen wat kwijt aan het raken."

"Gelukkig geloofde de rest van de ploeg nog steeds in mij. Dat geloof deed deugd, de opdracht was duidelijk en nog eens kunnen scoren is een mooie beloning", aldus de aanvalster van Standard Fémina.

Wullaert zit in een heel druk programma: "Na de matchen met de nationale ploeg was er meteen competitie, nu komt de Champions League er tussen en voor we het weten zijn er alweer matchen met de nationale ploeg. Maar we zullen dat wel overleven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties