"Manchester United brengt mogelijk bod uit op Kevin De Bruyne"

Caroline Tonnelier
| 21 reacties
"Manchester United brengt mogelijk bod uit op Kevin De Bruyne"
Foto: © SC

Volgens de Britse website caughtoffside.com zou Manchester United in januari een bod op Kevin De Bruyne overwegen. De ploeg van Moyes is na de tegenvallende competitiestart nog steeds op zoek naar een creatieve middenvelder.

Tijdens de zomerperiode slaagde Manchester United er niet in om een opvolger te vinden voor Paul Scholes. Verschillende spelers werden toen gelinkt aan de Red Devils, waaronder Ander Herrera, Fabregas en ook De Bruynes ploegmaat Juan Mata. De ex-speler van Genk zou de nieuwste naam op het verlanglijstje van Moyes zijn.

De kans lijkt steeds groter dat De Bruyne, die door Mourinho naar de tribune werd verwezen, in januari andere oorden opzoekt. Vanuit Duitsland tonen Werder Bremen, Bayer Leverkusen en Wolfsburg interesse om de Rode Duivel op uitleenbasis in te lijven. Manchester United zou eerder aan een definitieve overgang denken.

Andere namen die nog steeds nadrukkelijk aan Manchester United gelinkt worden zijn die van Ander Herrera en Javier Pastore. De interesse van Chelsea om Rooney naar Londen te halen zou eventueel in het voordeel van onze landgenoot kunnen spelen.  Bovendien ligt het transferkaartje van De Bruyne wellicht lager dan dat van de andere namen op het lijstje van Moyes. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties