Reactie Meunier: "Einde van de wereld niet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Meunier: "Einde van de wereld niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge leed gisteren een tweede opeenvolgende nederlaag tegen KRC Genk. Thomas Meunier weigerde na afloop de zaken te dramatiseren. "Dit is het einde van de wereld niet."

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge toonde gisteren twee gezichten in de topper tegen KRC Genk. Ook Thomas Meunier deelde die mening. “In de eerste helft speelden we veel te traag. Bovendien vonden we geen oplossingen. Na de pauze legden we dan weer een pak vertrouwen aan de dag. KRC Genk speelde dan weer een uitgekookte partij en kon op het juiste moment profiteren.”

"Bang om fouten te maken?"

Club slikte opnieuw enkele te vermijden doelpunten. Waar ligt volgens de flankverdediger het probleem? “We verloren op de verkeerde momenten de concentratie en dat werd simpelweg afgestraft. Het is frustrerend om telkens op dezelfde manier doelpunten te slikken. Dit is het einde van de wereld niet, maar we verloren wel telkens tegen rechtstreekse concurrenten.”

Voor de koffie leek Club op een zootje ongeregeld. Ervaart ook Meunier dat slappe spel? “Iedereen begreep nochtans wat onze coach verlangde”, besluit de verdediger. “Misschien zijn sommige jongens bang om fouten te maken. Of ik zelf de doelpunten niet kon scoren? Nee, die tijd ligt achter mij.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties