Jordan Lukaku wil ongelijk Anderlecht bewijzen: "Ik heb er nooit vertrouwen gevoeld"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 22 reacties
Jordan Lukaku wil ongelijk Anderlecht bewijzen: "Ik heb er nooit vertrouwen gevoeld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende krijgt vanavond Anderlecht op bezoek en de West- Vlamingen hopen op een stunt tegen de regerende landskampioen. Ook Jordan Lukaku wil zich bewijzen tegen zijn moederclub. "Voor hen was ik blijkbaar niet goed genoeg."

Afgelopen weekend begon Lukaku voor het eerst in de basis bij Oostende. Vanavond wil hij die lijn tegen paars-wit maar wat graag doortrekken. Al benadert de linkspoot de wedstrijd tegen Anderlecht niet anders dan tegen een andere ploeg. “Anderlecht, Waasland-Beveren of een vierdeprovincialer: mij maakt het niet uit, ik moet me elke match bewijzen", aldus de verdediger aan Het Nieuwsblad.

"Ik weet niet eens of iemand van de club mij volgt, want ik hoor niemand"

De linksachter voelt weliswaar een grote drang om het ongelijk van Anderlecht te bewijzen. “Voor hen was ik blijkbaar niet goed genoeg en het is nu aan mij om te bewijzen dat ik eerste klasse aankan. Om eerlijk te zijn heb ik nooit vertrouwen gevoeld bij Anderlecht. Ik weet niet eens of er mij iemand van de club volgt, want ik hoor niemand. Acht, ik weet dat ze daar niet in mij geloven”, besluit de 19-jarige broer van Everton-spits Romelu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties