Benayoun op weg naar Spanje

Koen Donvil
| 0 reacties
Benayoun op weg naar Spanje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yossi Benayoun zal binnenkort waarschijnlijk te zien zijn in de Spaanse Primera Division. De Israeliër, die momenteel geen club heeft, staat dicht bij een overeenkomst met Malaga.

Benayoun werd lang in verband gebracht met QPR, dat in de Engelse tweede klasse uitkomt, maar heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in Spanje. "Dingen kunnen snel veranderen. Ik heb een aanbod van Malaga en we zijn bezig om een overeenkomst af te ronden", zegt hij aan The Daily Mail.

De 33-jarige aanvaller was de voorbije jaren actief in de Premier League. In Engeland verdedigde hij de kleuren van West Ham, Liverpool, Arsenal en Chelsea. Gedurende die periode was hij goed voor 27 doelpunten.

Waarschijnlijk zal Benayoun pas ten vroegste in januari kunnen aantreden voor de Zuid-Spaanse club. Malaga beschikt immers al over het maximaal aantal niet-Europese spelers in de selectie. Aangezien Benayoun geen Europees paspoort heeft, kan hij mogelijk pas na de winterstop aantreden voor het huidige nummer 14 van de Spaanse Liga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties