Middenvelder Beerschot: "Zoals het hier georganiseerd is, dat is kicken als voetballer"

Middenvelder Beerschot: "Zoals het hier georganiseerd is, dat is kicken als voetballer"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk is goed begonnen aan het seizoen in eerste provinciale Antwerpen. Zo werd de periodetitel al gevierd. Tot grote vreugde ook van Kevin Baert, eindelijk terug voetballer na lang blessureleed.

Meer dan drie jaar geleden brak Baert zijn enkel in een duel met Antwerp. Het was het begon van jarenlang blessureleed. "Ik kwam terug fit en ging toen naar Oostende, maar daar scheurde ik de kruisbanden. Weer maanden revalideren. Opnieuw hard teruggeknokt en dan een nieuw scheurtje en een nieuwe operatie", sakkerde Baert.

"Ik heb diep gezeten en heb zware jaren achter de rug, maar ik heb nooit gedacht aan opgeven. Mijn familie en vrienden hebben me ook gesteund."

"Graag contract verlengen"

En nu werkt Baert aan de weg terug: "Ik ben blij dat ik terug voetballer ben. Het is schitterend dat ik terug fit ben en vrijuit kan voetballen. Met dank aan iedereen bij de club voor de inzet en het geduld", is Baert dolgelukkig.

De ambities van Baert zijn ondergeschikt aan die van de club: "Enkel de club telt. Ik wil zo snel mogelijk kampioen spelen en promoveren naar bevordering met deze ploeg. Ik heb een contract voor een jaar getekend, maar als het kan, wil ik graag verlengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties