Haalt Atletico opvolger Courtois in Frankrijk?

Haalt Atletico opvolger Courtois in Frankrijk?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois is momenteel de onbetwistbare nummer één bij Atlético Madrid, maar de Rode Duivel ligt nog steeds onder contract bij Chelsea. De rojiblancos moeten er dan ook rekening mee houden dat de doelman volgend jaar Madrid verlaat en houden best al een opvolger achter de hand.

Volgens de Spaanse sportkrant AS zou Atlético daarbij aan Steve Mandanda denken. De doelman van Marseille heeft nog een contract tot 2016 bij zijn club en wordt ook genoemd bij Monaco, maar ziet een buitenlands avontuur wel zitten. Al draagt de Engelse competitie zijn voorkeur weg, zo vertelde hij in een interview met Canal+. “Ik ga liever naar het buitenland. De Premier League is een competitie die mij aanspreekt, maar ik weet nog niet wat de toekomst brengt.”

De 28-jarige Steve Mandanda is de oudere broer van Charleroi-doelman Parfait Mandanda. Hij speelt sinds 2007 bij l’OM en won in 2008 de prijs voor de beste doelman van de Ligue 1. Hij is ook een vaste waarde in de selectie van het Franse nationale team, al moet hij daar genoegen nemen met een plaats als doublure van Hugo Lloris. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties