Turkije: Galatasaray pakt zege en sluipt dichterbij

Joris De Wolf
| 0 reacties
Turkije: Galatasaray pakt zege en sluipt dichterbij
Foto: © SC

In Turkije stonden er vandaag drie wedstrijden van de twaalfde speeldag op het programma. Galatasaray won zijn wedstrijd tegen de nummer drie uit de stand. Het Kasimpasa van Ryan Donk verloor kostbare punten op het veld van Bursaspor.

Galatasaray – Sivasspor: 2-1
Galatasaray startte de wedstrijd zonder zijn twee vedettes. Wesley Sneijder was nog altijd geblesseerd en moest toekijken van op de tribune. Didier Drogba begon op de bank.

De thuisploeg startte het best aan de wedstrijd. Na nog geen vijftien minuten was het een eerste keer raak. Burak Yilmaz opende de score. Op het halfuur bracht Djebbour de stand weer in evenwicht.

Echt lang kon Sivasspor niet van die gelijke stand genieten. Vijf minuten na de gelijkmaker keken ze terug tegen een achterstand aan. Inan scoorde voor Galatasaray. Na de pauze werd er niet meer gescoord waardoor Gala de punten thuis kon houden. Door deze overwinning stijgt de ploeg van Roberto Mancini naar de derde plaats in het klassement.

Bursaspor – Kasimpasa: 1-1
Kasimpasa, de fiere nummer twee uit de Turkse Süper Lig, is er niet in geslaagd om de drie punten mee te pakken van op het veld van Bursaspor.

Na een halfuur spelen opende Pinto de score voor het team van voormalig Club Brugge-trainer Christoph Daum. Vlak voor het einde van de eerste helft stond het alwaar gelijk. Scarione legde zijn achtste van het seizoen in het mandje. Na de koffie werd er niet meer gescoord waardoor beide ploegen tevreden moesten zijn met een punt.

Andere uitslag:
Rizespor – Kayserispor: 0-2

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties