Kritiek op Fellaini neemt toe

Koen Donvil
| 15 reacties
Kritiek op Fellaini neemt toe
Foto: © SC

Marouane Fellaini is momenteel kop van jut voor de fans van Manchester United. De Rode Duivel kan zich voorlopig niet echt doorzetten bij The Red Devils en krijgt steeds meer kritiek.

Dit weekend mocht Fellaini van coach David Moyes nog eens van bij de aftrap meedoen. Man U gaf in de slotminuut zijn voorsprong prijs bij het nietige Cardiff City. Fellaini maakte de 90 minuten vol en liet de kans op een tussentijdse 1-3 liggen.

De middenvelder kon zijn niveau van bij Everton voorlopig nog niet etaleren in Manchester en werd hier en daar al bij de miskopen gerekend. De fans van United lieten zich ook dit weekend niet onbetuigd op Twitter. "Fellaini is geen kind meer en speelt ook niet zijn eerste seizoen in de Premier League. Van een speler van 27 miljoen pond mag je meer verwachten, zo simpel is het" was onder andere één van de kritische tweets.

Ook de kritiek op manager Moyes blijft aanhouden. De Schot krijgt zijn team maar moeilijk op de rails. Manchester United is terug te vinden op de zesde plaats en staat al zeven punten achter op leider Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties