Reactie Kabananga grapt met Mbemba: "Ik durfde Mbemba niet aankijken na mijn goal"

Kabananga grapt met Mbemba: "Ik durfde Mbemba niet aankijken na mijn goal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Junior Kabanaga kreeg niet veel kansen. Eén eigenlijk slechts, maar daar puurde hij wel een doelpunt uit. De Congolese spits vocht trouwens een leuk duel uit met zijn beste vriend en ex-ploegmaat, Chancel Mbemba.

Voor Kabananga was het geen makkelijke wedstrijd. "De coach zette vijf verdedigers en vier middenvelders op het veld. Ik stond er dus wel wat alleen voor vooraan. Staelens zei me om de bal bij te houden en Mbemba en Kouyate aan de praat te houden", legde hij uit. "Dat ik dan ook nog kon scoren, doet wel deugd. Zeker tegen Mbemba, want dat is een vriend van vele jaren. We komen allebei uit dezelfde ploeg in Congo (MK Etanchéité, nvdr.)."

"We spreken elke week samen af. Als hij een vrije dag heeft, komt hij naar Brugge en blijft hij bij mij slapen. Anders trek ik naar Brussel en kan daar blijven. Hij is echt een heel goede vriend. Toen ik scoorde, durfde ik hem niet aankijken, want ik wist dat hij boos was. (lacht) Maar ik zal hem deze week wel nog bellen. Hij is een topverdediger en hij heeft geen zwakke punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties