Beerschot Wilrijk heeft boodschap voor fans: "Geen rookpotten meer"

Beerschot Wilrijk heeft boodschap voor fans: "Geen rookpotten meer"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Het bestuur van Beerschot Wilrijk heeft een oproep gedaan aan zijn supporters: "Het gooien van rookpotten kost ons handenvol geld, dus willen we verzoeken om dit te vermijden in de toekomst."

Beerschot Wilrijk moest na de wedstrijd tegen Lille nogal wat administratieve boetes betalen voor het gooien van rookpotten op het veld. Het geld dat zo verloren gaat kan de club naar eigen zeggen beter gebruiken bij het uitbouwen van de ploeg. 

Daarom vraagt het bestuur in een mededeling om dat soort zaken achterwege te laten, dus ook dit weekend tijdens de uitwedstrijd tegen Ternesse. Het bestuur gaat er van uit dat de fans op een ludieke en andere manier ook feest kunnen maken.

De hele mededeling van het bestuur:

Beste supporters,
 
Zoals jullie weten spelen we komend weekend op de velden van Ternesse.
 
Aangezien de club recent (onder meer nog de wedstrijd op Lille) administratieve boetes heeft ontvangen wegens het onder meer gooien van rookpotten, wil het bestuur bij deze met bijzondere aandrang verzoeken om dit naar de toekomst toe te vermijden.
 
Het kost de club enkel geld, geld dat we nodig hebben voor de verdere uitbouw van de club.
 
Gelet op het feit dat Ternesse speelt op een kunstgrasveld, rekenen we zeker op jullie allemaal om elke vorm van pyrotechnisch materiaal, vuurwerk, rookpotten…wat dan ook, achterwege te laten daar dit ons anders een serieuze financiële kater kan opleveren, rekening houdende met de kostprijs van een kunstgrasveld.
 
Wij zijn er echter zeker van dat jullie, zoals wekelijks, weer een ludieke actie op touw zullen zetten waardoor we geen rookpotten en dergelijke nodig zullen hebben.
 
Het bestuur, de spelers en de technische staf rekenen op jullie!
 
Tene Quod Bene

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties