Broos wijst Afrikanen niet af: "Ook totaalplaatje is belangrijk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Broos wijst Afrikanen niet af: "Ook totaalplaatje is belangrijk"
Foto: © SC

Hugo Broos staat op het lijstje van de Guineese voetbalbond om er de nationale ploeg te coachen. De Leuvenaar wil niet zomaar elke job aannemen, maar heeft wel oren naar het voorstel van de West-Afrikanen.

Door Cédric De Volder

Hugo Broos staat op het verlangslijstje van Guinee. De 61-jarige oefenmeester zou er de nationale troepen naar successen moeten leiden. “Het klopt dat ik ben benaderd door een zaakwaarnemer die voor de Guineese voetbalbond werkt”, aldus Broos in een reactie aan Voetbalkrant.com. “Maar momenteel zijn er nog geen officiële contacten geweest.”

"Ga niet zomaar elke job aannemen"

De voormalige veldheer van onder meer Club Brugge, RSC Anderlecht en Trabzonspor werpt de aanbieding echter niet zomaar in de prullenmand. “Ik wil me graag verder informeren omtrent de geruchten. Het is dus voorbarig om te stellen dat Hugo Broos op weg is naar Afrika.”

Een opdracht als selectieheer zou een primeur zijn voor de voormalige Rode Duivel. “Ik sta al een poosje aan de kant, maar ga niet zomaar elke job aannemen. Ook het financiële en familiale plaatje moet kloppen vooraleer ik zo’n aanbieding overweeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties