Viert Zukanovic terugkeer tegen ex-club?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Viert Zukanovic terugkeer tegen ex-club?
Foto: © SC

Ervin Zukanovic zit na maanden blessureleed nog eens in de Gentse selectie. Die neemt het morgen in eigen huis op tegen KV Kortrijk, de ex-club van de centrale verdediger. Verder ontbreekt Frank Boeckx in de selectie.

Sander De Graeve in Gent

Net als de rest van het team, behalve Bernd Thijs, is Zukanovic dus speelklaar. "Iedereen is fit en Zukanovic maakt deel uit van de achttien voor morgen", aldus Mircea Rednic. Ook Yaya Sumahoro is er opnieuw bij. "Hij onderging gisteren testen en is klaar om te spelen."

Rednic gaat na de nederlaag tegen Anderlecht enkele wijzigingen doorvoeren. Doelman Boeckx zit alvast niet in de selectie. "Ik zal één of twee dingen veranderen." Ook over de inkomende transfers wist hij iets te lossen. "Er komen twee beslissende vergaderingen aan."

"Kortrijk heeft een erg intelligente coach"

Verder is hij op de hoede voor KV Kortrijk. "Ze hebben een heel intelligente trainer, zijn sterkste punt is de matchvoorbereiding. Ze zullen ons goed geanalyseerd hebben en ons proberen verrassen. Misschien zien we wel Coulibaly en Raman aan de aftrap."

Rednic denkt dat KV Kortrijk de nadruk op de verdediging zal leggen. "Het is een uitschakeling over twee wedstrijden dus zullen ze geen risico's nemen. Ze hebben dit weekend al geoefend op het houden van de nul tegen Lokeren. Het is een erg solide ploeg, gevaarlijk op de counter."

Selectie Gent: Nahayo, Gonzalez Pirez, El Ghanassy, Dejaegere, Neto, Kage, Hubert, Van Der Bruggen, Rafinha, Maes, Asare, Zukanovic, Soumahoro, Lepoint, Pedersen, Maréval, Padt en Privat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties