Interview Skúlason weet dat Oostende in vorm is: "Opletten voor Berrier"

Skúlason weet dat Oostende in vorm is: "Opletten voor Berrier"
Foto: © SC

Nog twee wedstrijden heeft Zulte Waregem voor de boeg in wat voor hen een lang, maar deugddoend jaar moet zijn geweest. Tegen KV Oostende zijn de punten zeker nog niet binnen. "Ze zitten in de goede vorm", weet Olafur Skúlason.

Door Aernout Van Lindt

“Het zal niet makkelijk worden om tegen hen te winnen. Ze hebben in de Beker van België woensdag ook 0-0 gespeeld in Genk. Ze zijn goed bezig en zitten in de goede vorm”, is Skúlason duidelijk.

Bovendien spelen ook de omstandigheden niet in het voordeel van Zulte Waregem: “Het veld wordt al wat moeilijker bespeelbaar. Dit zijn de lastige wedstrijden voor de winterstop.”

“Ondanks taalbarrière goede contacten met Franck”

Wat de wedstrijd extra speciaal maakt is de terugkeer van Franck Berrier naar de Gaverbeek. Tijdens de heenwedstrijd (1-1 aan de Kust) was Berrier nog van Essevee, nu speelt hij bij de tegenpartij. “We moeten opletten voor hem, we weten wat hij kan.”

Skúlason zelf kon het wel vinden met Berrier: “Ik heb altijd goede contacten gehad met hem, ook al was er een taalbarrière. Zijn Engels was niet zo goed, en mijn Frans zeker niet”, besloot een goedgemutste Olafur Skúlason.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties