Galatasaray wint en komt wat dichter op Fenerbahçe

Galatasaray heeft zopas Trabzonspor met 2-1 geklopt. Daardoor komt het in de stand drie punten dichter op leider Fenerbahçe, dat eerder op de dag verloor. De kloof blijft wel acht punten.

Galatasaray - Trabzonspor 2-1

Held van de dag was Yilmaz, die halfweg de tweede helft binnen acht minuten twee keer scoorde. Tussendoor had Adin de bezoekers wel even op gelijke hoogte gebracht.

Door de overwinning komt Galatasaray tot op acht punten van Fenerbahçe in de stand.

Karabukspor - Fenerbahçe 2-1

Dat Fenerbahçe had namelijk eerder op de dag drie punten laten liggen, door te gaan verliezen in Karabuk. Het was ex-Bruggeling Akpala die de thuisploeg op voorsprong bracht.

Emenike gaf de leider in de Turkse competitie nog even hoop, maar na een strafschop - omgezet door Parlak - was de wedstrijd toch beslist.