Hazard schenkt Chelsea zege op Boxing Day

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Hazard schenkt Chelsea zege op Boxing Day
Foto: © SC

Chelsea haalde het donderdagnamiddag met het allerkleinste verschil van Swansea City. De troepen van Mourinho kenden de nodige moeite met de bezoekers uit Wales, maar Eden Hazard kroonde zich tot matchwinnaar.

Chelsea nam het spel meteen in handen vanaf het eerste fluitsignaal, maar botste op een stevige Welshe muur. Het ontbrak het middenveld van The Blues voornamelijk aan creativiteit, maar gelukkige speelde er nog ene Eden Hazard mee.

De Rode Duivel liet zich meermaals opmerken en strooide met heerlijke passjes. Zijn ploegmaats konden het verschil niet maken, dus maakte Hazard halverwege de eerste helft dan maar zelf het verschil. Onze landgenoot sneed naar binnen en haalde hard uit. Tremmel was verrast en de bal vloog in het midden van het doel binnen.

Chelsea ging rusten met een 1-0-voorsprong en probeerde die voorsprong in de tweede helft verder uit te diepen. Onder meer Lampard, Eto’o en Ivanovic gingen hun kans, maar Swansea hield stand. De bezoekers kwamen nog dreigen via Bony, maar uiteindelijk bleef het bij 1-0 en kroont Hazard zich tot man van de match op Stamford Bridge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties