Verbist: "Er is momenteel geen concrete interesse"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Verbist: "Er is momenteel geen concrete interesse"
Foto: © SC

Bram Verbist is (nog) niet op weg naar Hongarije. De doelman werd de voorbije dagen immers gelinkt aan Videoton. "Maar er is nog geen concreet voorstel op tafel beland."

Door Cédric De Volder

Bram Verbist werd de voorbije dagen noodgedwongen op de geruchtenmolen gezet door Videoton. De Hongaarse topclub toonde immers interesse in de verguisde doelman van Cercle Brugge. Al is er voorlopig weinig aan de hand.

"De aanbiedingen lopen niet binnen", vertelt Verbist in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik kies er zelf voor dat mijn zaakwaarnemer enkel de concrete voorstellen aan me doorgeeft. Anders kan je bezig blijven, hé."

"Geen weet van interesse Videoton"

Ook een eventuele transfer naar Hongarije is op dit moment een losse flodder. "Er is inderdaad nog geen concreet voorstel op tafel beland. Ik weet dus niets van de interesse van Videoton. Of ik zo'n buitenlands avontuur zie zitten? Natuurlijk, maar het totaalplaatje moet kloppen."

Verbist zal er alvast niet rouwig om zijn om de deur bij Cercle dicht te slaan. De doelman werd er bij de aanvang van het seizoen aan de kant geschoven voor Joris Delle. De laatste weken moest de goalie dan ook in de tribune de wedstrijden volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties