FA roept Rodgers op het matje

Yves Dekoning
| 7 reacties
FA roept Rodgers op het matje
Foto: © SC

Brendan Rodgers zal op het matje moeten komen bij de Engelse voetbalbond. De manager van Liverpool FC had zwaar uitgehaald naar scheidsrechter Lee Mason na de verloren topper in Manchester city.

De FA heeft Brendan Rodgers gevraagd om meer uitleg te komen geven in verband met zijn opmerkingen na de topper tussen Manchester City en Liverpool. Scheidsrechter Lee Mason floot toen Raheem Sterling onterecht terug voor buitenspel en Rodgers had ook een strafschop verwacht na een fout op Luis Suarez. Rodgers suggereerde bovendien partijdigheid.

Rodgers: “Ik was verrast dat we in Manchester een scheidsrechter uit Greater Manchester kregen. Voor een match in Liverpool denk ik niet dat we een ref uit Wirral zullen krijgen. We hadden helemaal niets dat in ons voordeel werd gefloten. Ik ga normaal nooit in op de refs, maar ze waren verschrikkelijk slecht. De lijnrechter vlagde voor buitenspel van Raheem Sterling, maar ze stonden zelfs niet op gelijke hoogte. Op dit niveau moet je dat altijd juist hebben.”

De FA onderzoekt of Rodgers één van de volgende drie regels brak. Je mag geen onpartijdigheid suggereren, de persoonlijke integriteit niet aanvallen en geen beledigingen uiten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties