"Lukaku groeit uit tot echte topspits"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
"Lukaku groeit uit tot echte topspits"
Foto: © SC

Romelu Lukaku gaat gewoon door met zijn verovering van de Premier League. Ook Roberto Martinez is steeds meer onder de indruk van zijn kwaliteiten. "Hij groeit voor onze neus uit tot een echte topspits."

Romelu Lukaku heeft zich afgelopen weekend tussen Michael Owen en Robby Fowler gevoetbald. De Rode Duivel slaagde er - net als de twee (voormalige) toppers - immers in om als twintigjarig broekje minstens twintig rozen te lukken in de Premier League. Een reden te meer voor Roberto Martinez om de loftrompet boven te halen.

"Romelu groeit voor onze neus uit tot een echte topspits", aldus de oefenmeester van Everton in Het Nieuwsblad. "Bij zijn aankomst kon hij amper een uur aan, maar dat is duidelijk veranderd. Romelu neemt zijn verantwoordelijkheid en is zelfs de eerste om de verdedigers van de tegenstander op te jagen."

Het jeugdproduct van RSC Anderlecht was gisteren trefzeker tegen Southampton (2-1-winst, nvdr.). "Ik kan niet anders dan tevreden zijn", besluit Martinez. "Maar Lukaku hoeft niet te scoren om belangrijk te zijn voor ons team."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties