Berchem zoekt versterking en verwijst goalgetter naar b-kern

Steven Bologne
| 8 reacties
Berchem zoekt versterking en verwijst goalgetter naar b-kern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In een persbericht laat Berchem Sport weten dat het zijn aanvaller Nicky Melkert voor onbepaalde tijd naar de b-kern verwijst. Onbetamelijk gedrag ligt aan de basis van de maatregel. De club zoekt actief naar versterking om de club in derde klasse te houden.

Berchem Sport maakt geen rooskleurig seizoen mee. Nadat enkele maanden geleden na een reeks slechte resultaten afscheid werd genomen van trainer Bart Selleslaghs,  stapelen de minder positieve berichten zich op. Onder de nieuwe trainer Dirk Geeraerd kende het een opflakkering, de recente 1 op 9 doet de club echter weer helemaal onderin verzeild raken.

Het zal in de eerste competitiehelft van 2014 anders moeten voor geel-zwart wil het in derde klasse blijven. In de winterstop werd afscheid genomen van aanvaller Jimmy Mulisa, de nog resterende spits Nicky Melkert werd dan weer naar de b-kern verwezen. Na een lange revalidatie en maandenlange onbeschikbaarheid gooien extrasportieve zaken roet in de Berchemse aanvalslinie. De verwijzing is het gevolg van onbetamelijk gedrag tegenover technische staf en medespelers alsook onwettige afwezigheden op training.

De club zoekt naar broodnodige versterking en heeft nadrukkelijk interesse in de diensten van aanvaller Vincenzo Verhoeven (Bornem) en flankspeler Bruno Carvalho (Heist/Antwerp). 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties