Moyes is van plan Man U een heel andere look te geven

Moyes is van plan Man U een heel andere look te geven
Foto: © SC

Tijdens deze wintermercato wil David Moyes al wat balast overboord werpen, maar het zal volgende zomer zijn dat de manager van Manchester United er echt met de grove borstel doorgaat. Heel wat grote namen mogen de club verlaten en Moyes is van plan zich op de transfermarkt te laten gelden.

Zo mogen Anderson, Nani en Wilfried Zaha nu al vertrekken. Die laatste waarschijnlijk op huurbasis, de andere twee mogen definitief hun koffers pakken. De drie komen niet in de plannen van Moyes voor en Anderson zou al in de belangstelling van Fiorentina staan.

Verrassend is de naam van Nani, want de Portugees was lange tijd toch één van de sterkhouders. Sporting Portugal zal hem overnemen tot het einde van het seizoen met optie tot aankoop.

Volgende zomer volgt dan de echte grote schoonmaak met ook Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Alex Buttner, Shinji Kagawa, Javier Hernandez, Patrice Evra, Antonio Valencia en Anders Lindegaard die andere oorden mogen opzoeken. Moyes krijgt ongeveer 240 miljoen euro ter beschikking om andere spelers te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties