Sampdoria mist tumultueuze wedstrijd

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

Sampdoria Genoa heeft op eigen veld een 3-0 zege behaald tegen Udinese. De wedstrijd eindigde met negentien spelers na drie uitsluitingen, waarvan twee voor de bezoekers.

Eder opende in de eerste helft de score vanop de strafschopstip. Vroeg in de tweede helft verdubbelde hij de voorsprong voor Sampdoria. Op dat moment stond Udinese al met tien na twee gele kaarten voor de Braziliaan Allan. Net na het uur werd het numerieke evenwicht hersteld nadat ook Soriano tegen een tweede geel kartonnetje aanliep.

Amper zeven minuten later stond Udinese echter alweer met een man minder. Ook Gabriel Silva kreeg immers een dubbele boeking. Overigens deelde de scheidsrechter ook nog zes gele kaarten uit aan andere spelers. In de slotfase zorgde Gastaldello nog voor de zware 3-0 cijfers.