Cissé blij met nieuwe kans: "Zal vertrouwen niet beschamen"

Cissé blij met nieuwe kans: "Zal vertrouwen niet beschamen"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Bij Racing Genk hebben ze vandaag hun nieuwste aanwinst voorgesteld: Sekou Cissé. De Ivoriaan trainde al een hele week mee, maar kreeg gisteren pas zijn contract voor zes maanden met optie op een extra jaar.

Cissé verbrak in januari in onderling overleg zijn contract bij Feyenoord. Zijn ex-trainer, Mario Been, pikte hem op. "Ik ben echt blij met deze overgang. Ik ben dan ook de trainer en de staf dankbaar voor deze kans die ik hier krijg. Ik zal alles in het werk stellen om het vertrouwen van de club niet te beschamen. Ik wil trouwens mijn loopbaan opnieuw een boost geven", vertelde hij op zijn persconferentie.

Bij Genk zijn ze ook tevreden. "Hij maakte meteen een goede indruk op het oefenkamp en lag goed in de groep", aldus sportief directeur Gunther Jacob. "We waren al jaren geïnteresseerd in hem, maar nu was er ook de opportuniteit om hem aan te werven. We zullen vandaag alles in het werk stellen om hem nog speelgerechtigd te krijgen voor de bekerpartij van woensdag in en tegen Oostende."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties