Reactie Kolev: "Uiteindelijk een zuur punt"

Kolev: "Uiteindelijk een zuur punt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geel sprokkelde afgelopen weekend een punt tegen Eendracht Aalst. Een knap behaald punt, al zat er volgens Alex Kolev meer in. De ongeslagen status zorgt dan wel wel voor optimisme.

Door Dirk Pieters

“Ik vond de puntendeling niet terecht. We hadden deze wedstrijd eigenlijk moeten winnen. We speelden mooi voetbal en vooral in de tweede helft hadden we het verschil moeten maken", aldus Kolev tegen Voetbalkrant.com.

Kolev steekt de hand in eigen boezem: "Als ik mijn kans afmaak, dan pakken we de drie punten. Ze hebben nauwelijks kansen gehad en dan is het zuur dat je uiteindelijk maar een punt pakt."

Over de coach van Eendracht Aalst was Kolev minder te spreken: "Hij zou beter eerst naar zijn eigen ploeg kijken, in plaats van negatief te doen over onze ploeg."

"Winnen tegen Heist zou een geweldige zaak zijn"

De toekomst oogt mooi voor Geel: "We zijn al vijf matchen ongeslagen en we moeten positief blijven verder werken. Winnen tegen Heist zou een geweldige zaak zijn en voor meer vertrouwen zorgen.

"Een punt pakken is goed, maar veel schiet je daar niet mee op in het klassement. Drie punten tegen Heist zou iedereen blij maken. We spelen goed voetbal en eigenlijk zouden we de middenmoot moeten ambiëren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties