Reactie De Smet: "Blij dat ik hier niet meer zit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
De Smet: "Blij dat ik hier niet meer zit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn De Smet beleefde een geslaagde invalbeurt op het veld van zijn ex- club. De aanvaller stond amper vijf minuten op het veld toen hij diep in extra tijd de winnende treffer voorbij Matz Sels schoot. De Smet was in zijn nopjes.

Sander De Graeve in Gent

De Smet startte op de bank na de zware match van woensdag en kwam pas na een tussenkomst van assistent Yves Vanderhaeghe op het veld. "Het was zo afgesproken met de coach, het was dinsdag een lange partij. Normaal ging ik zelfs niet spelen, maar Yves drong aan bij de coach om me te brengen."

Een gouden zet, want enkele minuten later scoorde De Smet in extremis de winning goal. "Het ligt soms dicht bij elkaar in voetbal, hé. Voor hetzelfde geld val ik niet in en scoor ik niet. Ik ben vooral blij voor de groep. Die uitschakeling van dinsdag kwam echt wel aan. Als je dan vier dagen later wraak kan nemen doet dat extra deugd."

Geen heimwee naar Gent

Scoren tegen zijn ex-club, het lukte De Smet ook al in de heenronde. "Het is een beetje toeval denk ik. Het is vooral belangrijk dat we de lijn doortrekken en punten halen tegen Lierse." Het was al even geleden dat Kortrijk nog kon winnen, dankzij de zege blijft Play-off I mogelijk. "Nu gaat het nog ergens om."

Bij Gent kwamen er opnieuw veel nieuwkomers aan deze winter. De Smet vond dat geen verrassing. "Het is hier altijd zo geweest, hé. Ik moet zeggen dat ik nu veel gelukkiger rondloop. Ik ben blij dat ik hier niet meer zit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties