Volg Ajax - PSV helemaal LIVE op uw scherm

Redactie
| 0 reacties
Volg Ajax - PSV helemaal LIVE op uw scherm
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u genieten van de topper tussen Ajax en PSV. Een niet te missen duel op het scherpst van de snee wordt dat.

De lange winterstop is nu volledig ten einde, in alle landen draait de competitie weer warm. En u kan er vanop de eerste rij bij zijn! Met deze namiddag een absolute topper op uw bord tussen Ajax en PSV.

Nuja, topper? In de stand gaapt tussen beide teams een kloof van 11 punten. Ajax kende geen topstart, maar lijkt nu wel opnieuw op weg naar mogelijk een titel, terwijl in Eindhoven de crisis ondanks een 6 op 6 nog steeds om de hoek ligt.

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Kan PSV stunten?

Waag een gokje via Unibet. Als PSV kan stunten, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro al voor een bedrag van 300 euro. Gokken op een gelijkspel maakt je in een klap 246 euro rijker met een gratis bonus! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties