Everton-coach heeft hoge verwachtingen van Mirallas

Caroline Tonnelier
| 12 reacties
Everton-coach heeft hoge verwachtingen van Mirallas
Foto: © SC

Everton neemt het vanavond in de Premier League op tegen West Bromwich Albion. In de aanloop naar de wedstrijd sprak Roberto Martinez zijn hoge verwachtingen uit voor Kevin Mirallas.

Door de komst van Aiden McGeady heeft Martinez meer offensieve mogelijkheden. Hij is dan ook tevreden dat hij op die manier de flexibiliteit van zijn aanvallers beter zal kunnen benutten. Op die manier kan Mirallas centraal zijn kans grijpen en de Spaanse coach verwacht in het laatste luik van de competitie veel van de Belg. 

“Kevin heeft zich centraal al bewezen bij de nationale ploeg en deed het ook bij Olympiakos uitstekend op die positie. Hij is een harde werker en zal in de tweede helft van het seizoen profiteren van zijn trainingsarbeid. Hij is nu fysiek op zijn piek en dan is hij moeilijk af te stoppen.”

De Rode Duivel deed het al uitstekend in de eerste matchen van het jaar tegen Stoke en Norwich en zijn trainer verwacht dat hij die lijn doortrekt. “Hij zal nog sterker en beter worden. Hoe langer het seizoen duurt, hoe scherper hij wordt. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe hij het seizoen zal eindigen.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties