Reactie Vossen: "We hebben de supporters nodig"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Vossen: "We hebben de supporters nodig"
Foto: © SC

Racing Genk verloor gisteravond al voor de vijfde keer op een rij in de competitie. De Limburgers zitten in crisis en ook de supporters hielden een actie. Jelle Vossen geeft aan dat het team de supporters nodig heeft.

Sander De Graeve in Waregem

De supporters kwamen pas na minuut twaalf het stadion in. "Ik zit nu vier, vijf jaar in de A-kern en we maakten samen enkel mooie momenten mee. Nu zitten we in een lastiger pakket en moeten we daar ook samen uit komen. We hebben de supporters nodig in de thuiswedstrijd tegen AA Gent", aldus Vossen.

"Ik begrijp het ongenoegen wel, maar qua inzet valt er ons niets te verwijten. Iedereen die deze match zag, heeft gezien dat wij er voor de volle tweehonderd procent voor gingen. Als de supporters ons dan een gebrek aan inzet verwijten, ga ik daar niet mee akkoord."

"Voor hetzelfde geld had ik drie assists"

Het zat Genk ook niet mee gisteren. "We verdienden hier mee, maar daar zijn we nu niets mee. De eerste helft was vrij gesloten, maar indien we scherper voor de dag kwamen konden we wel gevaarlijker zijn. Als je ook in de tweede helft die mogelijkheden ziet, daar moet minstens één van binnen. Voor hetzelfde geld stond ik hier met drie assists."

"Zo blijven we in die situatie zitten, ik word er helemaal gek van. Als je dan al die kopjes in de kleedkamer ziet,... Iedereen wordt er gewoon gek van. We moeten gewoon eens een eerste goal maken, dan zullen we een boost krijgen. Nu lopen we op zo'n doelpunt, een afgeweken bal", aldus een erg teleurgestelde Vossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties