Zaakwaarnemer Stefani geeft uitleg over vaste transferprijs Defour

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
Zaakwaarnemer Stefani geeft uitleg over vaste transferprijs Defour
Foto: © SC

Gisteren kon u op Voetbalkrant.com al lezen dat de voorzitter van Porto een prijs van 50 miljoen op het hoofd van Steven Defour plakt. Hoe serieus moeten we dat bedrag nemen? Zijn manager Paul Stefani verduidelijkt.

In 2011 trok Defour voor zes miljoen euro naar FC Porto. Preses Pinto da Costa wil volgens het Portugese A Bola nu een veelvoud van die som ontvangen voor de Rode Duivel. “Die 50 miljoen is een vaste afkoopclausule die in het contract van elke Porto-speler wordt opgenomen", stelt Stefani. "Zo’n gigantisch bedrag schrikt buitenlandse ploegen meer af dan wanneer je een afkoopsom van 5 miljoen laat optekenen.”

Defour panikeert niet

Over hoeveel de ex-speler van Standard dan wel moet kosten kan de zaakwaarnemer zich niet uitspreken. “Dat is het werk van de onderhandelende clubs. Wel is duidelijk dat Porto nog steeds alleen wil weten van een definitieve verkoop.”

Of Defour stilaan ongerust wordt omtrent zijn toekomst wil Stefani niet gezegd hebben. “Steven heeft nog een contract van twee jaar bij Porto, reden om ongeduldig te worden heeft hij dus niet. Het zal hoe dan ook nog enkele dagen duren voor er meer duidelijkheid volgt”, aldus de manager.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties