Di Lallo (Roeselare): "Stap hogerop zetten, maar dat is toekomstmuziek"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Di Lallo (Roeselare): "Stap hogerop zetten, maar dat is toekomstmuziek"
Foto: © SC

Roeselare komt stilaan terug onder de mensen na de recente zes op zes. Één van de sterkhouders is Anthony Di Lallo. Met reeds acht doelpunten is de speler van goudwaarde voor de ploeg van Sergiy Serebrennikov.

De flankaanvaller hoopt dat zijn club deze resultaten kan verderzetten. “Tegen Visé was het een zware, maar heel belangrijke wedstrijd. We waren verplicht voor onszelf deze match te winnen. Uiteindelijk wonnen we dan ook verdiend ondanks dat het eerste kwartier stroef verliep”, aldus Di Lallo aan Voetbalkrant.com

Roeselare klimt stilaan op in het klassement en dat is naar de zin van Di Lallo. “We moeten deze lijn doortrekken en ons zo snel mogelijk redden. Dan kunnen we rustig voetballen en nog heel wat punten sprokkelen en zo het seizoen min of meer mooi afsluiten.”

"Stilaan tijd voor stap hogerop, maar nu telt alleen Roeselare"

Hoe het verder moet met Di Lallo valt af te wachten. De laatste jaren komt hij steeds nadrukkelijker in beeld en binnen vijf maanden is de speler einde contract. “Daar hou ik me momenteel nog niet mee bezig. Ik speel voor Roeselare en ik probeer alles te geven."

"Toch besef ik dat het misschien stilaan tijd begint te worden om een stap hoger te proberen, maar dat is toekomstmuziek. Nu telt alleen Roeselare.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties