Samy: "Mijn hart is nog bij Lierse"

Samy: "Mijn hart is nog bij Lierse"
Foto: © SC

Maged Samy heeft via de website van Lierse nog eens van zich laten horen. "Mijn hart ligt nog steeds bij Lierse", laat de sterke man weten.

Maged Samy wou even terugkomen op het overlijden van Lierse-icoon Frans Vermeyen en ook de geruchten de kop indrukken rond het feit dat hij al even niet meer op de club te zien was.

Lees het volledige bericht van Samy hier:

Beste Lierse Supporters,

Het is lang geleden dat jullie nog iets hoorden van mij, daarom zou ik graag enkele woorden tot jullie willen richten. Eerst en vooral wil ik mijn medeleven betuigen aan de familie en vrienden van Frans Vermeyen. We hebben met de Lierse familie een waar clubicoon verloren. Frans was en is een Lierse legende, een geweldige voetballer, een fantastische mens en iemand die de club ook na zijn carrière nog hielp waar hij kon. Maar bovenal was hij mijn vriend.

Frans was mijn persoonlijke chauffeur die me oppikte aan de luchthaven in Nederland telkens ik naar Lier kwam. Gedurende onze ritjes naar België konden we uren praten. Daarnaast was hij een persoon bij wie je altijd terecht kon voor goede raad, een goed gesprek, of een fantastisch verhaal uit de rijke Lierse geschiedenis. Daarom ben ik ook uitermate teleurgesteld dat ik nu zaterdag zijn begrafenis niet kan bijwonen. Ik bezorg de familie Vermeyen wel nog een persoonlijk bericht.

Dit brengt me bij het tweede deel van mijn boodschap. Er bereikten mij geruchten dat sommige supporters zich zorgen zouden maken over het feit dat ik niet meer in België ben geweest de voorbije maanden. Ik kan jullie verzekeren dat mijn hart nog steeds bij Lierse ligt. Het project dat ik 7 jaar geleden opstartte bij onze club bevindt zich in een zeer interessante fase nu.

De eerste Academie-spelers tekenden een profcontract bij Lierse. Met Ahmed El Messaoudi hebben we bovendien de eerste Academién die in de derby tegen Mechelen toonde hoe talentvol onze JMG-Sportacademie spelers zijn. Daarom wil ik ook in naam van Wadi Degla benadrukken dat ons geloof en steun in het Lierse-project alleen nog maar toenemen.

De voorbije jaren bracht ik veel tijd door in België. Maar de laatste maanden had mijn bedrijf mij nodig in Egypte. We hebben hier heel wat veelbelovende projecten lopen, waar mijn input en inspanningen voor vereist zijn. Daarenboven is de politieke situatie in mijn land nog steeds niet stabiel, Wadi Degla heeft hier dan ook enkele maatschappelijke en economische verantwoordelijkheden. Maar in mijn afwezigheid hebben de mensen die Lierse dagdagelijks leiden, mijn geloof en vertrouwen in hen alleen maar versterkt. Katrien De Ceulaer, Walter Grootaers, Tomasz Radzinski en Stanley Menzo doen hun werk uitstekend.

Ik wil bij deze nog eens alle Lierse supporters groeten, en we zien mekaar snel op het Lisp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties