Reactie Van Damme: "Tien punten voor, rustig weekend"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Van Damme: "Tien punten voor, rustig weekend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard staat, na de 0-1 overwinning op bezoek bij Lokeren, tien punten voor achtervolgers Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem. Het wordt dus een rustig weekend voor Jelle Van Damme en de zijnen.

Sander De Graeve in Lokeren

Standard deed dankzij de overwinning bij Lokeren een uitstekende zaak in het klassement. Het zet de druk op de achtervolgers. Tien punten verschil is zelfs na halvering al een knappe voorsprong. "Het was geen aantrekkelijke match, maar die moet je winnen als je prijzen wil pakken", aldus Jelle Van Damme.

"We doen een goeie zaak en staan nu tien punten voor. We kunnen eens een weekend afwachten en kijken wat er in de andere wedstrijden gebeurt. De manier waarop maakt me vandaag helemaal niets uit."

Van Damme gaat echter niet kijken naar de kraker tussen Anderlecht en Club Brugge. "Wanneer is die match? Zondag om half drie? Ik denk het niet." En toch: druk zetten op die twee clubs is meegenomen. "Zetten we nu druk op Anderlecht en Club? Ja, dat was de bedoeling. We kunnen ondertussen rustig blijven werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties