Reactie N'Sakala: "Ik had gezegd dat ik enkel in grote matchen zou scoren"

N'Sakala: "Ik had gezegd dat ik enkel in grote matchen zou scoren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was Fabrice N'Sakala die de partij tegen Club Brugge helemaal dood maakte met een goal in de slotfase. Voor de Fransman zijn eerste goal ooit in zijn profcarrière.

Johan Walckiers in Anderlecht

N'Sakala wist na zijn doelpunt geen blijf met zijn vreugde. De linksachter stond eerder verrassend niet in de basis, maar dat kon hem worst wezen. "Het is mijn eerste goal in een officiële wedstrijd!", lachte hij achteraf. "Tegen Nancy had ik in de voorbereiding al eens gescord, ook met rechts trouwens. En deze week lapte ik er op training ook één in met rechts. Ik had wat last aan de enkel, daarom liet de coach me aan de kant. En daarom trapte ik ook met rechts", knipoogde hij.

Nu kan hij dus eindelijk zijn ploegmaats lik op stuk geven. "Ze plaagden me al weken met de vraag wanneer ik nu eindelijk eens ging scoren. Ik had gezegd dat ik alleen in grote matchen zou scoren. Maar dat was maar een grapje natuurlijk. Het is wel zoveel plezanter dat ik nu tegen Brugge scoor."

Met ook Deschacht die een gave prestatie optekende heeft N'Sakala wel weer een serieuze concurrent bij. "Ik weet het, maar ben ook blij voor Oli. Hij heeft het heel goed gedaan. Maar zoals jullie konden zien, kan ik ook op het middenveld uit de voeten", zei hij, nogmaals breed glimlachend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties