Voormalige Real-doelman trekt naar Spaanse rode lantaarn
Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Voormalige Real-doelman trekt naar Spaanse rode lantaarn
Foto: © SC

Rode lantaarn Real Betis wil alles op alles zetten om zich te handhaven in de Primera División. Daartoe haalden de verdiblancos een nieuwe versterking binnen. Doelman Adan komt over van Cagliari.

De 26-jarige Antonio Adan werd bekend toen Mourinho hem verkoos boven clubicoon Iker Casillas. Uiteindelijk speelde de keeper maar enkele wedstrijden voor de Koninklijke, dat Diego Lopéz haalde als nieuwe nummer één. In september werd het contract van Adan bij Real Madrid ontbonden, waarna hij in november naar Cagliari aan de slag ging. Hij speelde bij de Italianen amper twee wedstrijden en wil zijn carrière opnieuw lanceren in eigen land.

De doelman beseft dat de keuze voor hekkensluiter Betis een risico inhoudt, maar het was een weloverwogen beslissing. “Ik ben mij bewust van de situatie waarin de ploeg zich bevindt, maar ik moest deze stap zetten. De belangrijkste reden waarom ik naar hier kom is omwille van het gevoel dat de club mij geeft. Na een wedstrijd hier met Real Madrid had ik het gevoel dat dit een zeer grote club was.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties